Informacije o Dostavi

Zadnje ažurirano 15. Ožujka 2023

Ove informacije o dostavi su uvijek dostupne na https://thechameleongin.com/informacije-o-dostavi.

DOSTAVA - OPĆE INFORMACIJE

Internetska trgovina The Chameleon Gin (u ime Pinecraft Laboratory j.d.o.o.) prodaje premium craft gin.

Nudimo besplatnu dostavu odabranih proizvoda za narudžbe iznad 60€ (452,07 HRK).

Dostava je trenutno moguća sami i izričito na teritoriju republike Hrvatske. Standardni rokovi isporuke su od 3-5 radnih dana.

Dezinfekcija ruku i naplatne opreme provodi se prije i nakon svake interakcije s korisnikom (isporuka pošiljke ili preuzimanje).

UPUTE I SAVJETI ZA DOSTAVU

Dostava na principu 'od vrata do vrata' uobičajeno stiže u roku od nekoliko radnih dana. Moguća su odstupanja od navedenih dana s obzirom na lokaciju dostave (otoci i sl.).

Izračun cijene dostave radi se automatski u web shopu prilikom narudžbe, a ovisi o težini paketa narudžbe, lokaciji dostave i ostalim uvjetima koje dostavna služba navodi. Dostavne službe kojima uobičajeno šaljemo su prioritetno HP i GLS.

Ukoliko kupac nije zaprimio paket u roku do 3-5 radnih dana, mora obavijestiti prodavatelja kako bi pravovremeno bile poduzete procedure vezane uz pronalazak izgubljene i/ili slanje nove pošiljke. To se može učiniti preko kontakt obrasca, te odabirom stavke "Dostava".

Otprema dostupne robe radi se u najkraćem mogućem roku, dok u slučaju nedostupnosti određenih proizvoda prodavatelj zadržava pravo kontaktirati kupca zbog dogovora oko isporuke. Kupac od prodavatelja dobiva kod o praćenju pošiljke putem internetskog servisa dostavne službe, uz koji u svakom trenutku može provjeriti stanje svoje pošiljke. Kupac se slaže da se u svrhu brže i lakše dostave na etiketu paketa napiše njegov telefonski broj.