Uvjeti i Odredbe Prodaje

Zadnje ažurirano 02. Lipnja 2023

Ova stranica (zajedno s dokumentima koji se na njoj spominju) govori o odredbama i uvjetima pod kojima isporučujemo bilo koji od proizvoda ("Proizvodi") navedenih na našoj web stranici thechameleongin.com ("naša stranica"). Pažljivo pročitajte ove uvjete prije naručivanja bilo kojeg proizvoda s naše stranice. Trebali biste razumjeti da naručivanjem bilo kojeg od naših proizvoda prihvaćate ove odredbe i uvjete. Trebali biste ispisati kopiju ovih uvjeta i odredbi za buduću upotrebu. Imajte na umu da ako odbijete prihvatiti ove uvjete i odredbe, nećete moći naručiti proizvode s naše stranice.

Informacije o Prodavatelju

thechameleongin.com je web stranica kojom u ime PINECRAFT LABORATORY J.D.O.O. upravlja OFFGRID J.D.O.O. Pinecraft Laboratory j.d.o.o. je registriran u Hrvatskoj pod OIB-om 63425006081, te matičnim brojem (MBS) 56532223 i nalazi se na adresi Vugrinščak 3, 10430 Samobor, Hrvatska. Poslovni račun je otvoren kod Raiffeisen Bank d.d. pod brojem žiro računa HR5424840081135254203.

O Proizvodima

thechameleongin.com (u ime Pinecraf Laboratory j.d.o.o.) je specijalizirana web stranica za prodaju žestokih alkoholnih pića. Sve cijene vidljivo su izražene u eurima (€) uz informativni tečaj u kunama (HRK), te ne uključuju PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijene proizvoda. Pinecraft Laboratory j.d.o.o. zadržava pravo promjene cijena proizvoda u bilo kojem trenutku.

Dobno Ograničenje

Ova stranica ne nudi na prodaju niti jedan proizvod osobama koje su mlađe od zakonske dobi za konzumaciju alkohola u zemlji u kojoj on ili ona boravi ili bilo kojoj osobi koja živi u zemlji u kojoj bi takva prodaja bila u suprotnosti s lokalnim zakonom. Narudžbom putem naše stranice jamčite da ste punoljetni. Ako proizvode kupujete kao dar, primatelj također mora biti punoljetan. To je odgovornost kupca. Ako naši kuriri sumnjaju u dob primatelja prilikom isporuke, mogu zatražiti neki oblik osobne identifikacije.

Kako Funkcionira (nastaje) Kupoprodajni Ugovor

Nakon slanja narudžbe, primit ćete e-mail poruku od nas s potvrdom da smo primili Vašu narudžbu. Sve narudžbe podliježu prihvaćanju s naše strane, a mi ćemo vam potvrditi takvo prihvaćanje slanjem e-pošte koja potvrđuje da je proizvod poslan ("Potvrda o otpremi"). Ugovor između nas ("Ugovor") bit će sklopljen tek kada Vam pošaljemo Potvrdu otpreme. Ugovor će se odnositi samo na one proizvode čiju smo otpremu potvrdili u Potvrdi otpreme. Nećemo biti obavezni isporučiti bilo koje druge proizvode koji su možda bili dio vaše narudžbe sve dok se otprema takvih proizvoda ne potvrdi u zasebnoj Potvrdi otpreme.

PROCES PLAĆANJA I NARUDŽBE

Proizvode kupljene u našoj online trgovini trenutno možete platiti:

  • Pouzećem – plaćate iznos narudžbe gotovinom prilikom preuzimanja naručenog paketa, direktno kuriru.
  • Općom uplatnicom/Internet bankarstvom – iznos narudžbe uplaćujete direktno na naš bankovni račun nakon što e-mailom primite ponudu s podacima za uplatu. Koristite identifikacijski broj narudžbe (broj narudžbe) kao poziv na broj.
  • Jednokratno kreditnim karticama -  Visa, MasterCard i Maestro kartica direktno putem našeg web shopa. Uslugu plaćanja kreditnim karticama osigurava Stripe te je sigurnost Vaših podataka zajamčena
  • Jednokratno elektronskim novčanikom - Ovisno o platformi, pružamo mogućnost jednokratnog plaćanja elektronskim novčanicima; Google Pay ili Apple Pay.
Powered by Stripe Badge
Maestro Card Logo - Black
Mastercard Logo
Google Pay Logo
Apple Pay Logo
Visa Card Logo
Glavne karakteristike robe koja se prodaje putem ove stranice navedene su na stranicama koje ih prikazuju. Uloženi su svi napori kako bi se boje robe prikazale što točnije. Međutim, budući da će boja koju vidite ovisiti o vašem monitoru, ne možemo jamčiti da će boje robe koju ste kupili biti iste kao boje prikazane na vašem monitoru. Ako vaša narudžba bude prihvaćena, cijena primjenjiva na robu koju ste naručili bit će ona prikazana na stranici na mjestu gdje je vaša narudžba postavljena. Razdoblje za koje ova cijena vrijedi je ograničeno i može se jamčiti samo za narudžbe poslane tog dana (osim ako je dulje razdoblje izričito navedeno u danom opisu).

CIJENE I DOSTUPNOST

Cijene koje se plaćaju za proizvode koje naručite jasno su navedene na ovoj stranici. Sve navedene cijene ne uključuju PDV. Cijena proizvoda možda ne uključuje naknadu za dostavu koja će biti naplaćena prema stopama primjenjivim na datum kada naručite. Cijene, promocije i specifikacije mogu se promijeniti bez prethodne najave, a proizvodi ovise o dostupnosti. Ako iz bilo kojeg razloga izvan naše kontrole ne možemo isporučiti određeni proizvod, bit ćete obaviješteni što je prije moguće.

NAŠA ODGOVORNOST

Jamčimo vam da je svaki proizvod kupljen putem naše stranice zadovoljavajuće kvalitete i razumno prikladan za sve svrhe za koje se proizvodi te vrste obično isporučuju. Odgovornost za sve gubitke pretrpljene kao rezultat toga što je prekršen kupoprodajni ugovor s vama ograničena je na nabavnu cijenu proizvoda koji ste kupili. Nismo odgovorni za neizravne gubitke koji se dogode kao nuspojava glavnog gubitka ili štete (uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak prihoda, gubitak posla, gubitak dobiti ili ugovora, gubitak očekivane ušteđevine ).

Internetsko Rješavanje Sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.2.2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju je moguće riješiti putem platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ako naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete podnijeti na navedenom linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

MJERODAVNO PRAVO I NADLEŽNOST

Ugovori o kupnji proizvoda putem naše stranice i svi sporovi ili zahtjevi koji proizlaze iz ili u vezi s njima ili njihovim predmetom ili formacijom (uključujući neugovorne sporove ili zahtjeve) bit će regulirani hrvatskim zakonom. Svaki spor ili zahtjev koji proizlazi iz ili u vezi s takvim ugovorima ili njihovim sklapanjem (uključujući izvanugovorne sporove ili zahtjeve) podliježe neisključivoj nadležnosti sudova u republici Hrvatskoj.

NAŠE PRAVO NA IZMJENU OVIH UVJETA I ODREDBI

Imamo pravo revidirati i dopuniti ove uvjete i odredbe s vremena na vrijeme kako bi odražavali, između ostalog, promjene u tržišnim uvjetima koji utječu na naše poslovanje, promjene u tehnologiji ili sustavima koji se koriste, promjene u načinima plaćanja, promjene u relevantnim zakonima i regulatornim zahtjevima . Bit ćete podvrgnuti pravilima i uvjetima i odredbama koji su na snazi u trenutku kada naručite proizvode, osim ako bilo kakva promjena tih pravila ili ovih uvjeta i odredbi zahtijeva zakon ili državno tijelo (u kojem slučaju će se primjenjivati na narudžbe koje ste prethodno izvršili), ili ako vas obavijestimo o promjeni tih pravila ili ovih uvjeta i odredbi prije nego što vam pošaljemo potvrdu otpreme.

Ove opće uvjete o kupovini možete spremiti, ponovno koristiti i reproducirati, te su isti uvijek dostupni na https://thechameleongin.com/uvjeti-prodaje.