Čarolija Savršenstva - Featured Image

Čarolija savršenstva The Chameleon Gina

21. ožujka 2023.
 / 
Administrator
 / 

Stvoren s Pažnjom

The Chameleon Gin je premium gin, ručno rađen na obroncima Samoborskoj gorja, uz poseban fokus na kvalitetu.

Čaroban trenutak kad se spoje The Chameleon Gin i tonik nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ali postoje rijetki trenuci kad se boja ne mijenja. To je zato jer The Chameleon Gin ne prihvaća ništa manje od kvalitetnog tonika s kojim ćete ga miješati. Jer on zna i osjeća. I ako tonik nije kvalitetan, čarolija će izostati i gin neće promijeniti boju. The Chameleon Gin mijenja svoju boju kad se sljubi sa svojom polovicom, finim tonikom, iz indigo plave u nježno rozu boju. Ali, on ne mijenja samo svoju boju, on mijenja i raspoloženje svake osobe koja će ga probati.

Ono što nije naodmet dodatno naglasiti je da The Chameleon već sam po sebi ima pun okus, zbog kojeg vam nisu potrebni dodatni začini ili odabir tonika s okusom.

Čarolija Savršenstva - 001

Čarolija Promjene Boje

Tajna leži u tekućini s kojom se miješa, jer je veoma osjetljiv na pH vrijednosti. Kad se miješa s tekućinom nižih pH vrijednosti, poput tonika, njegova boja se mijenja iz indigo plave u ružičastu. Stoga će čarolija ponekad izostati ako tekućina nema tražene vrijednosti. Iako zbog pažljivo odabranih sastojaka poput egzotičnih latica cvijeta plavog graška s dalekog istoka i sezonalnih klekovih boba nema potrebe dodavati začine u njega. Čaroliju promjene boje možete dodati dodavanjem kriške limuna ili malo limunovog soka. I onda vam preostaje samo da uživate u njemu!

Podijelite Ovu Objavu

Zahvaljujemo unaprijed!

Ostavite Komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.