Gin - Featured Image

Gin – Jeste li sigurni da znate kakav pijete?

20. ožujka 2023.
 / 
Administrator
 / 

The Chameleon Gin Filozofija

Trendovi u svijetu sve više pažnje posvećuju brizi o našem tijelu, kako izvana, tako i iznutra. Stoga razni food trendovi stižu i do Lijepe naše. Iako ih se većine nećemo pridržavati, jedno je sigurno – počeli smo razmišljati o našem tijelu kao o hramu na koji pazimo „što ćemo u njega pustiti“, kako hranu, tako i piće. Misleći na isto, stvorili smo i naš gin.

Naš Master Distiller Lovro Strmoli je oduvijek bio ljubitelj dobre kapljice i, nažalost ili na sreću, osjetio sve loše kapljice na svome nepcu:

Većina distilerija još uvijek proizvodi alkoholna pića s okusom dodajući im razne ekstrakte. To je kemija koju nepovratno stavljamo u sebe, samo umjetno stvoreni okusi koji se onda pomiješaju. Neki to osjete, neki ne, ja sam u onoj skupini koja to može prepoznati.
-- Lovro Strmoli --

To ga je potaknulo da počne stvarati sam nešto puno kvalitetnije od svega što se na tržištu nudilo. To je maceracija originalnih sastojaka koje svježe kupuje. Neke sezonalno, a neke čak i svaki tjedan, no uvjet je da su uvijek svježi. Osim sastojaka, za pun i čist okus presudna je i voda. Zato se The Chameleon Gin stvara i puni u Samoboru, u podnožju kristalno čistih voda Samoborskog gorja. 

A sve je više ljubitelja gina koji razmišljaju na ovakav način i žele kvalitetna pića kad se opuštaju. Neki paze na unos kalorija, neki žive zdraviji lifestyle, a neki jednostavno žele kvalitetu uz pun okus. No svi prepoznaju da je The Chameleon Gin uistinu originalan i neponovljiv unatoč lošim kopijama na policama trgovina.

Gin - 001

Poseban u Svakom Pogledu

Zato je Lovro stvorio posebnu recepturu za The Chameleon Gin još 2018., a koji je 2019. godine krenuo u proizvodnju pod etiketom Supreme Distillery destilerije. Znao je da ima nešto posebno kad je pitao svoje najbliže kako im se sviđa i dobio 100% pozitivne komentare, stoga je i dalje tajnovit… No, nije tajna da su okusi original, a ne kemija. Savjetujemo da ga probate ako već niste, jer sad u njemu uživa puno više ljubitelja gina nego što možete zamisliti.

Čin-čin, gin-gin!


Podijelite Ovu Objavu

Zahvaljujemo unaprijed!

Ostavite Komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.