Novi Izgled - Featured Image

Novi izgled The Chameleon Gina je stigao!

21. ožujka 2023.
 / 
Administrator
 / 

Novi Izgled je Stigao

Nakon više mjeseci čekanja, stigao je originalni The Chameleon Gin. Njegov novi izgled nikog ne ostavlja ravnodušnim. Spektakularna stakena boca stiže ravno iz prestižne talijanske tvornice stakla Bruni Glass iz koje stižu mnoge vrhunske boce diljem svijeta (npr. upečatljiva Head Scull Votka poznatog glumca Dan Akroyda).

Debljina boce podsjeća na kvalitetne whiskey edicije. Kad se zadubite i pogledate kroz to debelo staklo, gin izgleda poput 70cl čistog crnog-plavog zlata.

Nije samo gin hand crafted, ručno je lijepljena i etiketa na svaku bocu. Sjajna i elegantna crno-ljubičasta etiketa s malenim kameleonom dočarava cijelu filozofiju ovog pića.

Novi Izgled - 001

Čarolija Miješanja

The Chameleon je sačuvao svoje originalne boje, pa čarolija miješanja s tonikom i dalje iznenađuje one koji će ga s guštom popiti. No, ovaj put nećete morati čekati da ga otvorite i krenete s pripremom. Taj WOW efekt dobit ćete već samim pogledom na njegov PREMIUM izgled.  Elegancija nikad ne izlazi iz mode, zar ne? 

I osim što će izvrsno izgledati u vašoj staklenoj vitrini, baru, na šanku i stolu, zadivit će i svakog tko ga primi kao poklon. Zamislite koja je tek čarolija kad ga pomiješaju i probaju… mljac!

Novi Izgled - 002

Savršenstvo Traži Strpljenje

Lovro Strmoli, Master Distiller iz Supreme Distilleryje godinama je stvorao ovu posebnu recepturu gina. Ovaj gin koji mijenja boju ima tajnu recepturu u cjelokupnoj proizvodnji. To se pokazalo veoma važnom stavkom njegovog posla zbog 'kopija' koje su se pojavile na tržištu. No, našeg Lovru to nije obeshrabrilo, jer Pinecraft Laboratory u Samoboru sada radi punom parom:
Za dobrim konjem se prašina diže, pa sam pretpostavio da će se to dogoditi. No, to me nimalo ne brine, jer prije ili kasnije pročut će se što je original, a što kopija. Stoga dobro pogledajte gdje se proizvodi, koji postotak alkohola ima i nalazi li se na etiketi kameleon ili iguana.
-- Lovro Strmoli --

Podijelite Ovu Objavu

Zahvaljujemo unaprijed!

Ostavite Komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.